hu / en

hu / en

Jelentkezés a rendezvényre

Személyi adatok

Jelentkezés típusa


Végfelhasználónak többek között a következő pozíciókat tekintjük: CIO, IT igazgató, IT manager, hálózati szakértő, rendszermérnök. Ezek az emberek felelősek saját szervezetük belső rendszereiért és nem biztosítanak szolgáltatást, tanácsot, vagy terméket más szervezeteknek. Munkáltatói igazolás (pl.: érvényes névjegykértya) szükséges lehet a rendezvényre történő jelentkezés elfogadásához


Amennyiben Ön újságíró, úgy örömmel hívjuk meg, hogy vegyen részt díjmentesen a konferencián. Természetesen állunk szíves rendelkezésre, ha szeretne valamelyik előadónkkal találkozni, vagy interjút készíteni a rendezvény előtt, alatt, vagy után. Az elő-jelentkezés kitöltése nem jelent automatikus akkreditációt. Médiabelépőt csakis olyan személynek van módunkban kiállítani, akinek a célja, hogy részvétele során információt gyűjtsön létező médiának és az általa készített anyag meg is jelenik. Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítjuk az akkreditációt, vagy bármikor visszavonjuk a már kiadott médiabelépőt. Marketing-, PR-, hirdetési-, értékesítési manager, art direktor és egyéb nem újságírói/szerkesztői pozícióban levő szakemberek kizárólag részvételi díj fizetése mellett vehetnek részt a rendezvényen.


Ha a jelentkező IT, telekommunikációs megoldás-szállító, viszonteladó, vagy tanácsadó cégnél dolgozik és nem az adott cég saját informatikai rendszerével foglalkozik, úgy ezt a személyt az IT megoldás-szállító képviselőjének (ilyen pozíciók pl.: marketing manager, partnerkapcsolati manager, értékesítési és üzletfejlesztési manager) tekintjük és kizárólag részvételi díj fizetése mellett vehet részt a rendezvényen.

name

Üveges Szabolcs

konferencia menedzser

suveges@idc.com

+36 1 473 2375

name

Fauszt Gábor

ügyvezető igazgató

gfauszt@idc.com

+36 1 473 2376