Ez az oldal saját és harmadik féltől származó sütiket használ, melyek segítenek nekünk abban, hogy szolgáltatásainkat minél magasabb szintre fejlesszük. Tudjon meg többet a sütikre vonatkozó irányelveinkről.

TOVÁBB OLVASOM

ProgramElőadóinkPartnereinkHelyszínKapcsolatElőadásokRegisztráció mostFényképalbumLegyen előadónk!Legyen partnerünk!Tanácsadó Testület

Információ biztonság
a multi-platform korában


Budapest, Március 22.


"A reaktív biztonság NEM jelent biztonságot, kizárólag a biztonsági szempontok szerint tervezett biztonság tudja a digitálissá váló üzlet sikerét megvédeni."
Mark Child, CEE Security Practice Lead, IDC CEMA

Az IT Biztonsági Roadshow-ról

Az elmúlt 20 év során a biztonság olyan témává fejlődött, amelyet manapság minden szempontból elemeznek, újra értelmeznek, megvitatnak és megvizsgálnak. Minden érdekelt csoportnak — legyenek azok biztonsági vezetők, gyakorlati szakértők, szoftver és megoldásszállítók — megvan a maga értékteremtő javaslata, amelyet határozottan képvisel.

Az IDC egyedülálló független platformja biztosítja a részvételt a szakértői megbeszéléseken, eszmecseréken, connect beszélgetéseken, amelyek keretében Ön elmondhatja saját álláspontját. A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, hogy megossza tapasztalatait, miközben alkalom kínálkozik arra, hogy értékes tudással vértezze fel magát.

Elmulasztotta az IDC Security Roadshow 2017 rendezvényt?

Prague

Bucharest

Varsó

Kijev

Moscow

A rendezvény fő témái

A feladatok összeadódnak: az alkalmazások védelme, felhő és biztonság, reagálás az incidensekre

Döntéshozó szint

Az alkalmazások
védelme

A digitális üzleti környezet gyors ütemben változik. Ám az agilis fejlesztést és a gyors alkalmazásbevezetést egyensúlyba kell hozni az alkalmazások biztonságával. Hogyan digitalizálódjunk biztonságosan?

A felhő bevezetésének biztonságos kezelése

Kinek hol kezdődik, és hol ér véget a felelőssége? Mi legyen az SLA-ban? Mi az az árnyék IT, és miért kell foglalkoznunk vele?

Reagálás
az incidensekre

A biztonsági incidens már azelőtt elkezdődik, hogy a felhasználó rákattint a hivatkozásra. Hogyan növeljük a biztonságtudatosságot: biztonsági oktatás és bevált gyakorlat munkavállalók számára. A visszaélések jelentése a hatóságoknak és a médiának.

Technológiai szint

Biztonságos
fejlesztés

Az alkalmazások védelme és az agilis fejlesztés. Minden agilis ciklusnak telepítéssel kell lezárulnia? Hogyan automatizáljuk a kódellenőrzést, és integráljuk a biztonságot a fejlesztés folyamatába úgy, hogy közben nem gátoljuk az üzleti működést?

Felhő és biztonság

Kinek hol kezdődik, és hol ér véget a felelőssége? Mi legyen az SLA-ban? Hogyan tartsuk kézben az árnyék IT-t? A CASB és a szegmentáció megoldja a problémákat? Biztonságos XaaS-működés

Incidens minimalizálás, reagálás optimalizálás

A biztonsági incidens már azelőtt elkezdődik, hogy a felhasználó rákattint a hivatkozásra. Hogyan legyünk ellenállóak a kiberfenyegetésekkel szemben? Hogyan fejlesszük észlelési és visszaállítási képességeinket? A reagálás összehangolásának, automatizálásának és gyorsításának lehetőségei.

Előadóink

Fauszt Gábor

ügyvezető igazgató, IDC Magyarország

Horváth Gergely Krisztián

CISA, CISM, osztályvezető, Információbiztonsági Osztály, MKB Bank

Bakk József

szoftverpiaci elemző, Közép- és Kelet Európa

Kocsis Zsolt

Security műszaki vezető, IBM CEE

Rakoncza Zsolt

Regional Manager, Fortinet

Dr. Krasznay Csaba

kiberbiztonsági szakértő

Vilhelm Zsolt

biztonsági mérnök, Check Point Software Technologies Ltd.

Csordás Szilárd

IT biztonsági tanácsadó, Cisco Systems Magyarország Kft.

Marek Skalický

CISM, CRISC, Managing Director for Central Eastern Europe, Qualys

György László

magyar képviselet vezető, Trend Micro

Partnereink

Platina partner(ek)

Arany partner(ek)

Ezüst partner(ek)

Kiállító partner(ek)

Szakami partner(ek)

Média partner(ek)

Előadások

A tartalom eléréséhez, kérjük adja meg a jelszót, amit az IDC küldött. Amennyiben nem ismeri a jelszót kérjük emailben forduljon Üveges Szabolcshoz, a suveges@idc.com címen.

Helyszín

Hotel Novotel Centrum
Látogassa meg a helyszín weboldalát!

Kapcsolat

Szabolcs Uveges

Conference Manager

+36 1 473 2375

Gabor Fauszt

Country Manager

+36 1 473 2376

Az IDC-ről

54 Év | 1100 Elemző | 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.