Ez az oldal saját és harmadik féltől származó sütiket használ, melyek segítenek nekünk abban, hogy szolgáltatásainkat minél magasabb szintre fejlesszük. Tudjon meg többet a sütikre vonatkozó irányelveinkről.

TOVÁBB OLVASOM

Regisztráció most

Regisztráció

Mint informatikai döntéshozó, hogyan: 1) mozdítja elő a digitális átalakulást 2) tartja fenn (vagy még inkább javítja) szervezete biztonsági helyzetét 3) tartja szem előtt továbbra is az üzleti célokat és 4) marad versenyképes ‒ úgy hogy mindezek egyszerre valósuljanak meg? Tudja meg a válaszokat ezekre és más kihívásokra: Biztonságos alkalmazások, Felhő és biztonság, Incidens kezelés. Jelentkezzen most az év legjobb biztonsági eseményére.

403 Forbidden

Kapcsolat

Szabolcs Uveges

Conference Manager

+36 1 473 2375

Gabor Fauszt

Country Manager

+36 1 473 2376

Az IDC-ről

54 Év | 1100 Elemző | 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.